13/4/16

Riobamba: Chimborazo downhill

Bestens investierter Tag: 37 km bergab, nur 1,5 km bergauf. 1600 Höhenmeter von 4800 m am Refugio Hermanos Carrel runter nach San Pedro auf 3200 m. Der unvergessliche Blick auf den Chimborazo, beeindruckende Landschaften von Hochbergwüste bis grüne weiden, Flora, Vicuñas (wild lebende Kameliden, dessen Wolle eine feinsten und mit $800 pro kg teuersten der Welt ist) und Kolibris, die auf fast 5000 HM leben, ein Blick auf das MTB-Rennen Chimborazo extremo, Ruinen... Und jede Menge Spaß!!! Danke Diego und Galo, ihr macht einen tollen Job!!

Und nicht zu vergessen die schönen Abende bei den Couchsurfers Hugo und Carolina, die wir teilweise mit anderen 8 Leuten teilten..

************************

Un gran día invertido de la mejor manera: descendiendo desde el refugio Hermanos Carrel a 4800 m hasta San Pedro, 38 km y 1600 m más abajo (a 3200 m).

La vista inolvidable del Chimborazo, paisajes impresionantes desde el aspecto desierto de la alta montaña hasta verdes praderas; flora y fauna como vicuñas (camélidos salvajes que viven a gran altura y cuya lana es de las más apreciadas y, con 800$ el kg, de las más caras del mundo) y colibrís que viven a casi 5000m gracias a su denso plumaje; un rato aplaudiendo a los escaladores del desafío en mountainbike "Chimborazo extremo", ruinas preincas, ... Y mucha diversión! La gran mayoría del descenso offroad por caminos de variado suelo! Gracias Diego y Galo por vuestra profesionalidad!!

Y no hay que olvidar las tardes-noches con los couchsurfers Hugo y Carolina, que llegamos a compartir con otras 8 personas!

**********************

Quin gran dia dalt de la bici! Des de 4800 m vora el refugi Hermanos Carrel fins a San Juan, a 3200m: 38 km de i 1600 m de cara avall!

La vista sobre el Chimborazo que ens va permetre la boira de bon matí (fum, marxa!!), paisatges increibles des del quasi-desert a alta muntanya fins a verds prats més avall; flora, fauna com vicunyes (camèlids parents de les llames i les alpaques que viuen a grans alçades, i la llana de les quals és de les més apreciades i més cares del món, 800$ el kg), colibrís que gràcies al plomatge més gruixut i espès viuen fins a quasi 5000 m; ruines; aplaudiments als valents dela cursa "Chimborazo extremo", que feien la mateixa ruta amb la mountainbike de cara amunt; ... I tonelades de diversió!! Gràcies, Diego i Galo, per la vostra professionalitat!

I no oblidem els vespres amb els couchsurfers Hugo i Carolina, que vam compartir en alguns moments amb fins a 8 persones més!!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada